De sfeer van weleer met mooie (ook hedendaagse) cadeaus..

In de winkel kun je een kijkje terug in de tijd nemen.

Het monumentale pand aan Dorpsstraat 10 heeft vele van zijn originele details behouden.  Te bewonderen zijn o.a. een authentieke bedstee, een vuur-/kookplaats en de originele vloer, estriken in zand. Tevens is er informatie over andere wetenswaardigheden over het huis en zijn omgeving voorhanden. Ook voor informatie over activiteiten in de buurt ben je hier aan het goede adres, want

HUYS 1810 is ook een VVV informatiepunt en gelegen tegenover het beeld van ‘Normaal’ dat in Hummelo in 2018 is onthuld.

In de winkel worden oud en nieuw verbonden door de eigentijdse hebbedingen, fijne streekproducten, goede cadeaus en andere getuigenissen van een goed landelijk leven..

We verkopen naast boeken in streektaal en/of over de streek, lokaal keramiek e.a. , ook speciaal voor HUYS 1810 vervaardigde artikelen. Naast ambachtelijk vervaardigd snoep met namen als ‘Hummelse passie’ en ‘Hummels dröpke’ betreft het o.a. ook tassen, t-shirts en schorten. Laat je verrassen door ons wisselende assortiment. Ook vind je hier natuurlijk je Achterhoekse vlag in diverse maten en wimpels, Achterhoekse souvenirs en speciaal vervaardigde “Hummelo artikelen”.

Bijzonder groen behoort ook tot ons assortiment.

Samen met instellingen als Elver,  Zozijn e.a. werken we er aan om producten ‘met een verhaal’ onder de aandacht te brengen.Wij zijn gespecialiseerd in het maken van (cadeau-)pakketten, voor zomaar of gelegenheden; grotere aantallen graag op aanvraag.

Bel gerust voor de mogelijkheden, of kom gezellig even aan.Wil je meer weten?

De winkel is in ieder geval open op vrijdag en zaterdag van 10.00-17.00 uur.

Tijdens het seizoen en activiteiten in of rond het dorp  zal de winkel extra opengesteld worden. Ook is het mogelijk ons op afspraak te bezoeken. Neem gewoon even contact op!

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password